Toţi teroriştii sunt bolnavi psihic. Ei acţionează după fundamentele islamice. Este, deci, islamul o ideologie dereglată?

A trecut doar o zi de la postările în care evidenţiam „latura psihicului labil”, conform autorităţilor, a teroriştilor capturaţi înrecentele cazuri din Germania şi cel din SUA, şi ce descopăr: că toţi teroriştii islamici  „suferă”, conform autorităţilor, avocaţilor, justiţiei, de maladii psihice. În acest caz, după cum puneam întrebarea şi în titlu, şi în măsura în care ei acţionează după linia fundamentală a ideologiei războinice a lui Mohamed (dimensiunea religioasă fiind doar o acoperire şi o modalitate de a-i ţine în robie pe musulmani) nu putem ajunge, conform celei mai simple şi de bun simţ logici, că islamul este o ideologie paranoică a distrugerii? Că este vorba de un virus al unei îmbolnăviri globale? Că este o epidemie mortală care distruge nu atât mentalul cât sufletul?

Iară câteva cazuri:

Alte multe cazuri şi comentarii aici şi aici.

Toate aceste cazuri au avut ca explicaţii boli mentale, dezordine mentală sau psihică, probleme psihiatrice, traume ale copilăriei. E o formulă sub care, autorităţile din statele respective caută să se  strecoare pentru a nu intra în coliziune cu migatorii şi cu „instanţele noi religii” a migraţiei fără limite, pentru a nu recunoaşte caracterul islamist al terorismului şi caracterul terorist al islamului.

Dar este în acelaşi timp şi o altă realitate: un astfel de comportament, o astfel de ură, astfel de crime împotriva unor oameni care nu numai le-au produs niciun neajuns, dar chiar i-au primit în ţările lor şi îi ţin din banii lor, ţine de ceva mult mai grav decât simple traume psihice. Ţine de o posesiune diabolică, satanică, a acestor persoanje, de luarea lor în stăpânire de „răul” amintit în toate mitologiile vechi, răul care vrea să distrugă Creaţia. Iar sursa, locul din care acesta izvorăşte este coranul, softul lăsat de „profetul Mohamed” pentru distrugerea lumii.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s