Între 1973 şi 1983, Carol Everett, după ce a născut doi copii, a făcut trei avorturi. Între 1977 şi 1983, ea a condus patru clinici de avort, unde s-au făcut 35.000 de avorturi, o femeie murind în urma greşelilor medicului care îi făcea avortul.

Din 1983 şi până în prezent, Carol Everett a scris câteva cărţi, a depus mărturii în legislativele diferitelor state americane, a participat la documentare, a susţinut mii de speach-uri, a fondat organizaţia The Heidi Group – totul pentru a arăta adevărul despre avort. Cuvintele ei sunt ale omului din sistem, care dezvăluie ceea ce industria avortului încearcă mereu să ascundă şi să nege: avortul este o crimă care aduce banii şi distruge copii şi femei.

Anul trecut, la un dineu organizat la Ottawa, în Canada, ea a explicat relaţia strânsă dintre educaţia sexuală în şcoli şi industria avorturilor, îndemnând toţi părinţii să se intereseze îndeaproape ce lecţii li se predau la şcoală copiilor lor.

Veriga lipsă dintre educaţia sexuală şi avort

Încă din anii 1970-1980 se creau viitorii consumatori de servicii de avort. Iată ce declara anul trecut Carol Everett, citată de LifeSiteNews.com:

Începeam de la grădiniţă. La grădiniţă pui copiii în cerc şi mergi prin cameră, întrebându-i acelaşi lucru: „Cum numesc părinţii părţile voastre de jos?”

Cu toţii ştim că fiecare familie are alt cuvânt pentru aceasta. Aşa că, până ajungi la al treilea-al patrulea copil, acestora le devine clar că părinţii lor habar nu au despre acest subiect. Dar noi ştiam. Le spuneam: „Băieţi, voi aveţi asta, şi fetelor, voi aveţi asta şi nu trebuie să vă fie ruşine de părţile voastre de jos”.

Ideea era să le anihilăm tinerilor pudoarea firească, să-i separăm de părinţi şi de valori

Prin clasa a treia, copiilor li se arătau desene explicite cu privire la modul în care are loc actul sexual. Până în clasa a patra, copiii erau încurajaţi să se masturbeze, fie singuri sau în grupuri de acelaşi sex.

Vă prezentăm în continuare şi fragmente ample din filmul documentar în care Carol Everett dezvăluie multe secrete murdare şi orori petrecute în industria furnizării de servicii de avort din SUA.

VIDEO: Mărturisirea lui Carol Everett despre industria avortului

(Fragment din filmul documentar Blood Money)
Titrarea în limba română se activează selectând Română la CC.

Linkuri utile:
Biografie Carol Everett
Mărturie Carol Everett
Organizaţia Heidi Group
O recenzie la cartea: The Scarlet Lady: Confessions of a Successful Abortionist 

Traducere de Andreea Tănase şi Mihaela Mihăilă
(www.valahia.wordpress.comhttp://cuvantdinrasarit.wordpress.com)

Un proiect de lege privind înfiinţarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU înseamnă interzicerea avortului, ci un sprijin real pentru femeie!

Citiți aici textul unui proiect de lege a consilierii înainte de avort.

Susţineţi acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziţie publică în această privinţă.

Cei care doresc să traducă din limba engleză articole în sprijinul femeii şi al copilului, pot trimite un email la provalorimedia@gmail.com. Dacă aţi trecut printr-o situaţie similară cu cele prezentate mai sus şi puteţi da mărturie, chiar şi sub protecţia anonimatului, scrieţi-ne la aceeaşi adresă.

Sursa: http://stiripentruviata.ro Aici puteţi găsi şi transcrierea mărturiei din film.

 

 

 

Anunțuri