Studenții atei de la Universitatea North Georgia, reuniți în „Societatea Scepticilor”, au postat imagini din timpul unui marș de susținere a avortului. Pentru a susține mesajul pro-avort, ei au preparat și fursecuri în formă de bebeluși, pe care au fost apoi le-au „masacrat” și îngurgitat fără remușcări.

9-1-672x372

O fotografie postată pe rețelele de socializare prezintă un astfel de fursec căruia i s-a rupt „capul”, iar lângă el, mesajul:

Avortul trebuie să fie legal, pentru că este protejat prin Constituție.

13051628_1175314519168323_3443120532917737481_n

Un alt mesaj scris plasat lângă recipientele cu fursecuri spune:

Avortul trebuie să rămână legal, deoarece vaginul meu e prea drăguț ca să lase să se târască un fetus prin el.

Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din SUA, a semnat protocoale cu autoritățile școlare pentru a fi prezent în școli și în paralel își intensifică prezența și în mediul studențesc. Cu toate acestea, tot mai multe state americane au întrerupt finanțările publice pentru acest gigant după ce o amplă anchetă cu camera ascunsă a dezvăluit în vara trecută că politica comercială a Planned Parenthood includea maximizarea profiturilor prin vânzarea (ilegală în SUA) de țesuturi și organe de copii avortați, încurajând angajații să schimbe procedurile de avort cu scopul de a livra feți cât mai întregi, din care se puteau recolta la maximum organe și țesuturi achiziționate apoi la negru de companiile de biotehnologie și biofarmaceutică.

Sursa: ştiripentruviata.ro
Anunțuri