Cântecul de leagăn al unui tată – sau cum îţi poţi adormi copilul în 15 sec

Ordinul luminaţilor  (înfiinţat la 1776) ne-a lăsat moştenire prin revoluţia franceză, prin anarhism, socialism, ateism, marxism, comunism, marxism cultural (multiculturalism, lgbt-ism) şi toate celelalte ura faţă de şi lupta împotriva creştinismului, a societăţii, a statului, a proprietăţii particulare şi a familiei, adică structura de forţă a Noii Ordini Mondiale.. Copiii, după  aceste erori monstruoase ale istoriei (ideologiile respective şi adepţii, activiştii, revoluţionarii de serviciu ai acestora), sunt ai statului şi trebuie crescuţi de stat. Ei nu sunt ai părinţilor, iar aceştia nu au niciun drept asupra lor. Pentru că, după ei familia însăşi este o greşeală ce trebuie corectată prin desfiinţarea ei. Nenumărate cazuri de agresiune împotriva familiei, de „naţionalizare” a copiilor, au fost şi continuă să fie prezentate – mai ales pe reţelele sociale şi în media creştină.

Amintesc toate acestea doar pentru a simţi şi mai profund impactul imaginilor care vor urma şi importanţa familiei, a relaţiilor sufleteşti din cadrul acesteia, care nu vor putea fi suplinite nicicând de instructorii din instituţiile sociale. Mai ales din cele în care se urmăreşte chiar deformarea fiinţei umane, anihilarea coerenţei, căldurii, luminii ei.

Suntem cu toţii familiarizaţi cu relaţia (şi cu imagini ei) emoţionantă copil mic-mamă. Dar asta nu e o regulă. Priviţi (şi ascultaţi) cum David Motola îşi adoarme copilul.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s