UE este o mafie – afirmă Nigel Farage

O mafie, care, zice el, se hrăneşte din puterea, bogăţia, poporul britanic. Aşa cum, putem spunem şi noi, suprastructura politică şi birocratică a UE se hrăneşte pe seama tuturor popoarelor Europei şi încearcă să schimbe înfăţişarea continentului şi viaţa sutelor de milioane de cetăţeni după planurile de coşmar ale socialismului internaţionalist.

In interviul său pentru cotidianul italian La Republica, Farage denunţă faptul că „lipsa de control asupra celor care intră în ţară reprezintă o ameninţare la adresa servicilor noastre publice, locurilor de muncă şi a securităţii noatre.” şi defineşte ca obiectiv al Brexitului „recăpătarea controlului asupra legilor noastre, asupra bugetului şi frontierelor noastre”.

Întrebat dacă este „satisfăcut” cu faptul că a contribuit la organizarea referendumului, Farage a spus:

„Sunt foarte satisfăcut. Marea Britanie are ocazia de a-şi recăpăta  independenţa sa şi sunt mândru de rolul jucat în această ocazie istorică. De Gaulle a spus odată că toate proiectele importante sunt pe termen lung. Noi culegem acum fructele muncii pe care am început-o în urmă cu 20 de ani.”

Mai multe aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s