Cea mai sigură metodă de a nu avea probleme cu islamul: Interzicerea, după model islamic!

Trump, „bruta intolerantă”, după cum este descris de către liberali şi progresişti, nu este singurul care are în vedere interzicerea islamului.

Consiliul bisericilor din Samoa a lăudat iniţiativa primului ministru de a revedea prevederile constituţiei privind libertatea religioasă în sensul de a recunoaşte principiile şi învăţămintele creştine nu numai în preambul.

Consiliul bisericilor a propus să se meargă şi mai departe şi să se interzică islamul. Secretarul general, reverendul Ma’auga Motu, a spus că deşi majoritatea samoenilor sunt creştini, islamul reprezintă totuşi o ameninţare viitoare.

„Nu mergem prea departe,” a spus el. „Vrem ca poporul nostru să fie ferit de acest tip de influenţă; chiar dacă sunt mulţi oameni (musulmani) care sunt în ordine, totuşi sunt unii periculoşi printre ei, care pot veni şi ameninţa pacea noastră.”

De notat că în Samoa numai 0,03 % (recensământ 2001) sunt musulmani.

Liderii din Samoa au înţeles însă că dacă cei mai mulţi dintre musulmani nu se vor implica niciodată înacţiuni subersive, unii o vor face întotdeauna şi că modalitatea sigură de a nu muri la ruleta rusească este: să nu joci ruleta rusească.

Indiferent de ceea ce vor zice politicienii, activiştii şi media liberală, sunt destule state islamice în care nu numai că nu ai voie să practici o altă religie, dar nu poţi fi nici măcar cetăţean al lor (de ex. Arabia Saudită, Kuweit). În aceste cazuri, cei de mai sus nu au nicio problemă.

Mai multe aici.

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s