Media britanică proUE cere, după Brexit, interzicerea dreptului de vot pentru persoanele în vârstă

Mai în vârstă decât 40 sau 50 sau 60 de ani?  E o infracţiune să nu fii tânăr? Au tinerii tot ce le trebuie pentru a judeca corect o situaţie sau alta, dincolo de entuziasmul, sau energia, sau furia lor? Nu mai este dreptul de vot un drept universal? Aşa cum nu mai este deja cel al opiniei? Sau cel al exprimării opiniei?

sondajbrexit

Ce va rămâne din lumea noastră dincolo de această continuă împingere către ură, respingere, moarte pe care o propagă, pe care o impun deja prin politicieni, prin funcţionari, prin mulţi universitari, prin media, marxiştii zilelor noastre?

În UK, pentru că de pe la 40 de ani votul pentru Brexit a ajuns la 50 %, media a înnebunit şi de la titluri precum: „Cum au distrus bătrânii viitorul tinerei genraţii” (The Independent), „Rezultatele referendumului pt UE: Tinerii terminaţi de generaţiile bătrâne” (Huffington Post); „Bătrânii se pare că vor să ne termine pentru totdeauna” (Vice) s-a ajuns la: „TREBUIE SĂ LE INTERZICEM BĂTRÂNILOR SĂ VOTEZE” (Go Magazine).

„Rezultatele referendumului vor avea efecte mai mici pentru bătrâni”; „Să le luăm pesionarilor permisele de conducere ….şi de ce nu şi dreptul de a vota?”

Mai multe aici.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.