Nu gândeşti corect? Dormi liniştit, Google te va spăla pe creier!

Americanii, care au opinii „greşite” despre ceea ce se întâmplă în politică, opinii pe care elitele conducătoare nu le agrează, vor fi supuşi unui program de „deradicalizare şi reabilitare” conceput iniţial pentru a contracara propaganda Daesh (Prefer  identificarea cu acronimul Daesh, celei cu ISIS).

Firma Moonshot CVE şi Jigsaw, incubatorul de tehnologie al lui Google,  au adunat, în anii trecuţi, timp de 8 săptămâni, meta date despre 320.000 de persoane simpatizante Daesh  cărora li s-a aplicat aşa numita Redirect Method (Procedeu de redirecţionare). Adică, dacă acestea s-au logat la Google şi au căutat cuvinte „greşite” de mai multe ori, au fost copleşite cu propagandă, care să le schimbe ideile şi opţiunile. Cei care vă uitaţi la filme pe diverse canale, de exemplu, îl cunoaşteţi: sunteţi trimişi o dată, de mai multe ori către alte site-uri sau în paginile deschise apar tot felul de reclame. Este exact acelaşi lucru, numai că spre site-uri care aplică „spălarea de creiere”.

Recent, Ross Frenett, co-fondator al Moonshot, a anunţat că cele două echipe lucrează acum pentru un program similar direcţionat împotriva extremismului intern adică a celor aşa-zişi de extremă dreapta. Evident cei care, prin faptul că nu se supun guvernului socialiştilor americani, reprezintă o ameninţare pentru planurile acestora. Şi asta în timp ce stânga organizează mitinguri şi marşuri violente, ameninţă, atacă şi distruge. Atât în America cât şi în Europa.

Eforturile noastre în timpul fazei a doua, când ne vom orienta asupr violenţei extremei drepte din America, se vor concentra foarte tare pe micile elemente ale celor care sunt violenţi. Interesant despre felul în care acţionează este că aceştia sunt chiar mai sfidători online decât suporterii Daesh – a mai spus Frenett.

Conform standardelor progresiste şi corect politice (vest-europene şi americane), eu, cei care scriu despre aceste lucruri şi voi, cei care sunt de aceleaşi păreri cu cei care scriu, suntem de extremă dreaptă, rasişti, fascişti, nazişti etc.

Mai multe aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s