Un musulman a înjunghiat 8 oameni într-un mall după ce a aflat că nu sunt musulmani

Este ultimul dintr-o lungă serie de atacuri în care au fost omorâţi nemusulmani după întrebări similare şi a avut loc la mall-ul din St Coud, Minesota.

Iată câteva:  In Mali, musulmani strigând  “Allahu akbar” au luat ostateci şi i-au eliberat pe cei care puteau recita din coran.  In Septembrie 2013 la Nairobi’s Westgate Mall, musulmanii au omorât oameni care nu puteau să răspundă la întrebări despre islam.  In iunie 2014, musulmanii au omorât oameni care nu puteau să răspundă la întrebări despre islam. In Noiembrie 2014, musulmanii au omorât 28 de non-musulmani care nu puteau să recite versete din coran. In April 2015, musulmani strigând “Allahu akbar” au luat cu asalt Garissa University College, şi i-au împuşcat numai pe cei care nu puteau să recite din coran. Intr-un restaurant din Bangladesh , în iulie 2016, jihadiştii i-au curţat doar pe cei care puteau să recite din coran, ceilalţi au fost torturaţi şi omorâţi.

Sursa: “Eight injured in stabbings at St. Cloud mall; suspect killed by off-duty cop,” by Nick Woltman, Twin Cities Pioneer Press, September 17, 2016:

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s