Suedia în criză: în curând nu va mai avea poliţie din lipsă de poliţişti!

Un nou raport arată că marea majoritate a poliţiştilor (80 %) îşi caută alte locuri de  muncă. În acest moment trei poliţişti părăsesc zilnic poliţia suedeză din cauza dezinteresului guvernului pentru a le asigura mijloacele necesare stăvilirii unei criminaliţi explozive: de la atacuri sexuale, la atacuri cu grenade şi la atacarea poliţiştilor şi chiar a secţiilor de poliţie – relatează televiziunea norvegiană NRK.

Sergentul Peter Larsson: Avem o criză majoră. Mulţi colegi au ales să plece. Nu vom mai fi în stare să investigăm crimele, nu mai avem timp să ajugem la apeluri. Un mediu de lucru înrăutăţit înseamnă că mulţi colegi caută acum altceva. ..

Violenţa împotriva poliţiştilor şi a paramedicilor şi a pompierilor a devenit mult mai rea. Vorbim despre aruncarea de pietre, despre violenţă, despre incendii. A devenit mult mai rău în ultimii ani.

Dacă nu se decid acum să se implice cu adevărat (guvernul – n.n.) se va termina cu un dezastru.

Mare parte din criminalitatea din Suedia se desfăşoară în suburbiile marilor oraşe, ca Stockholm şi Goteborg, care au cote ridicate de migratori. Dar ea este tot mai prezentă peste tot în Suedia şi chiar micile oraşe, sau comunele, au azi parte de violuri, jafuri, crime, incendieri, cu atât mai multe cu cât în ele sunt alocaţi migratorii.

Mai multe aici.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.