Merkel admite că a greşit privind primirea migratorilor… dar doar pentru că a scăzut în sondaje! Şi… nimic nu se schimbă!

Dacă aş fi ştiut ce schimbare vrea populaţia Germaniei în privinţa politicii privind migratorii, aş fi fost pregătită să o iau în considerare – spune ea, ipocrită până la capăt, căci sondajele îi arătau de mult schimbarea. Declaraţia de  mai sus este de la conferinţa de presă de după înfrîngerea „istorică” la alegerile de la Berlin.Pe aceeaşi linie a Scufiţei Roşii, Merkel plusează melodramatic: Dacă aş putea, m-aş întoarce în timp pentru a fi mai bine pregătită pentru criza refugiaţilor din 2015, pentru care am fost mai curând nepregătiţi. (!!!)

Falsitatea părerilor de rău şi minciuna privind posibilele schimbări pe care le-ar fi făcut, adică ipocrizia şi demagogia fără limite ale cancelarului german reies limpede şi din decizia ei de nu a face schimbări actualei politici privind migraţia – chiar dacă acum ştie ce vrea poporul! şi în ciuda prăbuşirii partidului său şi a criticilor partenerilor (de la Uniunea Social Creştină). Evident, pentru că încă nu şi-a îndeplinit misiunea, iar ordinul e ordin. Ca răspuns la propunerea partenerilor săi de a stabili un prag de 200.000 de migratori anual, prioritar creştini, progresista doamnă Merkel răspune:

Dacă oamenii nu vor solicitanţi de azil musulmani numai din cauza religiei lor, acest lucru este contrar principiilor partidului nostru şi ale Germaniei. CDU şi eu nu putem fi de acord cu asta!

Aţi înţeles: Pt doamna Merkel, schimbarea înseamnă să nu se schimbe nimic!

Mai mult aici.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s