După cum aţi putut citi ştirea despre confruntările locale şi în presa românească.

„King Abode”, după poreclă, 20 de ani, libian, identificat de poliţie ca liderul bandelor migratoare responsabile pentru atacurile nocturne din oraşul Bautzen, s-a infiltrat ilegal în Europa. Bautzen este oraşul în care, recent, localnicii, sătui de atacurile migratorilor, au ripostat şi i-au alungat pe aceştia din centrul oraşului în zona în care erau cazaţi. Ulterior confruntării, consiliul local a impus restricţii de deplasare pentru migratori.Un raport din Bild dezvăluie toate cele de mai sus inclusiv numele acestuia: Mohamed Youssef T. Aflăm astfel că acesta a parazitat  timp de 3 ani plătitorii de taxe europeni în diverse state până a ajuns şi s-a stabilit în Bautzen, Germania, ca minor (!!!),  unde primeşte 320 euro, bani de buzunar, plus casă, masă, asigurare de sănătate de la guvernul german.

Întrebat de Bild despre implicarea în evenimentele din oraş a răspuns că:  Eu sunt un fel de câine de pază pentru prietenii mei.

Mai mulţi locuitori din Bautzen l-au reclamat la poliţie după ce l-au văzut pe pagina sa de FB cu pistolul mitralieră cu lunetă.

 

kinga

În tot acest timp, media controlată de guvern continuă să anunţe că neo-naziştii au atacat un azil pentru migatori minori!

Mai multe aici.

Anunțuri