Conform UNESCO, evreii şi creştinii nu au nicio legătură cu Ierusalimul, un oraş şi loc sfânt doar musulman!

Istoria se rescrie după cum vor activiştii, militanţii şi slugile marxiste ale bancherilor globalişti din organizaţiile internaţionale şi naţionale.

Pe 14 oct UNESCO a votat o rezoluţie prin care continuă negarea celor 3000 de ani de prezenţă iudaică şi 2000 de ani de prezenţă creştină în Ierusalim, atestând în schimb cei aproape 1400 de ani (cucerit în anul 636) de prezenţă islamică. Este vorba de o rezoluţie prin care este negată legătura evreilor cu Muntele Templului şi cu Zidul de Vest al Ierusalimului, loc cunoscut sub denumirea ebraică Kotel – mai multe aici.

După această rezoluţie, UNESCO se pregăteşte să voteze o alta care ar nega orice legătură a evreilor şi creştinilor cu Ierusalimul

În acest scop, după ce a consacrat Kotelul ca loc de rugăciune sfânt numai musulman, World Heritage Committee al Unesco, pregăteşte o rezoluţie care afirmă că evreii şi creştinii nu au nicio legătură cu Ierusalimul, nici cu patrimoniul său cultural, nici cu cel arheologic. Conform acestuia, numai musulmanii îşi vor putea atribui moştenirea everiască şi creştină şi vor putea administra aspectul ei instituţional şi de stat. Cum? Prin Palestina, statul în favoarea căruia a votat Unesco în 2011 primirea ca membru plin şi căruia i-a cedat atunci şi Biserica Naşterii Domnului din Bethleem (Biserica ieslei, măgarului şi boului) (în imaginea de mai sus cu steagul palestinian).

Mai multe aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.