Pentru a împiedica radicalizarea să le dăm musulmanilor propriul lor oraş – propune în Germania un aşa-zis expert

Mai precis, cel care a avut această idee „genială” este Kurt Edler, un profesor „expert” în salafism, membru activ al Partidului Verzilor (ceea ce explică totul).

Germania nu are o cultură veritabilă – spune el –deci sirienii ar trebui să posede propriul oraş într-o regiune ca Vorpommen, de exemplu, în loc să fie forţaţi cu cruzime să se integreze în societatea germană.

Şi, dat fiind faptul că nu există o cultură comună, nu ar trebui să fie nicio problemă să se creeze un „noui Alep”, undeva în Germania

Edler adaugă că conceptul unei patrii mamă, „heimat”-ul german, şi alte idei preconcepute occidentale, sunt pseudo-utopii, căci Occidentul a pierit de mult timp.

Ideea de a crea oraşe separate penru musulmani a fost deja lansată de un al universitar german, un anume Ulrike Guerot. Acesta consideră că a crede într-o „cultură dominantă” ar fi fascist.

Dar musulmanii cred că simplul fapt că aparţin islamului îi face superiori ne-musulmanilor – după cum le-ar fi spus chiar Allah. Deci musulmanii trebuie să domine, deci ei sunt fascişti. Oare statul german ar trebui să ofere nişte oraşe fasciştilor pentru a evita redicalizarea lor?

Mai multe aici.

© Rosaly pour Dreuz.info.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.