O națiune, care nu-şi poate apăra copiii, nu are viitor – spune Putin, referindu-se la necondamnarea unui migrator care a violat anal un băiat de 10 ani

Prezent luni la o întâlnire a Comitetului pentru afaceri multietnice, în Astrahan, Vladimir Putin s-a referit la situaţia migraţiei de masă şi a multiculturalismului în Europa, aducând în discuţie cazul unui tribunal din Austria care a infirmat acuzaţia de viol anal a unui migrator irakian asupra unui băiat de 10 ani, spunând că Rusia nu va urma acest model.

Un migrator tocmai a violat un copil într-una dintre ţările europene. Tribunalul l-a găsit „nevinovat” pe baza a două lucruri: migratorul nu înţelege limba ţării gazdă şi deci nu a înţeles că băiatul se împotrivea.

Nu pot de loc să-mi imaginez cum gândesc oamenii ăştia. Acest fel de a gândi este rezultatul diluării valorilor naţionale.

Nu-mi pot explica nici raţiunea – este un sentiment al vinei în faţa migratorilor? Ce se întâmplă? Nu este clar.

Dar, o societate care nu-şi poate apăra proprii copii astăzi nu are un mâine. Nu are niciun viitor. Deci, dacă e să fiu sincer, pe baza experienţei lor (privind politica de migraţie) nu e cel mai bun lucru de făcut.

 

Mai multe aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s