Dieta poloneză: Consiliul European caută să creeze drepturi speciale în favoarea lobiului LGBT şi în defavoarea libertăţii de gândire, de expresie, de conştiinţă şi de educaţie

Comisia pentru Afaceri Europene a Dietei  (camera inferioară a parlamentului) a dat un aviz negativ asupra concluziilor Consiliului European din  16 iunie 2016 privind egalitatea tratamentului persoanelor LGBT.

Iată textul avizului:Acest document, atât în ceea ce priveşte fondul cât şi planul concepţiilor utilizate, este un sprijin evident al revendicărilor mişcării homosexuale politice. Protecţia persoanelor care, date fiind tendinţele lor homosexuale, ar putea să se confrunte cu comportamente, care să aducă atingere demnităţii lor umane sau drepturilor lor civice, trebuie să se facă şi se face în cadrul regulilor de drept generale.Nu trebuie prezentată dezaprobarea morală a actelor homosexuale şi a opiniilor sau acţiunilor sociale, care caută să justifice aceste acte, ca pe o formă de discriminare sau de fobie. Nu trebuie, de asemenea, să se impună pe acestă cale schimbări revoluţionare în dreptul sau în educaţia publică, prezentând orice opoziţie faţă de aceste schimbări ca pe o „discriminare”. Măsurile de acest tip au ca efect  cazuri reale de  violare a numeroase drepturi civice, cum ar fi libertatea de conştiinţă şi libertatea educaţiei.

Comisia îţi exprimă ferma convingere că Polonia trebuie, la nivel internaţional, să apere drepturile familiei şi valorile pe care se bazează viaţa şi statutul social al femiliei monogame.

Sursa:http://visegradpost.com/fr/2016/10/25/la-diete-polonaise-defend-la-famille-et-les-libertes-attaquees-par-le-conseil-europeen/

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s