Dovada conspiraţiei islamiste a lui Barack Obama împotriva Americii! Rasism, xenofobie şi discriminare prezidenţială la Casa Albă!

Suntem în septembrie 2008. Obama nu a fost încă ales, va fi pe 8 noiembrie. Dar din mailurile Wikileaks aflăm – şi astea sunt fapte, nu vorbe – informaţii de o extremă gravitate. Dovezile reprezentate de aceste mailuri, schimbate în sânul echipei lui Obama între Preta Banal (care servise în echipa lui Clinton în anii 90) şi John Podesta, secretar general al Casei Albe sub Bill Clinton şi şef de campanie al lui Hillary, conţin instrucţiuni pentru recrutarea, evident conform instrucţiunilor candidatului Obama, în viitoarea administraţie, de americani de origine arabă, dar numai musulmani,  creştinii fiind excluşi. În mailul din 29 septembrie 2008, Preta banal scrie: Am exclus de pe listă pe cei care sunt de origine arabo-americană, dar care nu sunt musulmani.

Şi acest lucru se întâmpla violând  constituţia americană care stipulează că în SUA niciun chestionar referitor la religie nu va fi impus pentru a judeca aptitudinile unui candidat la excerciţiul unor funcţii sau însărcinări publice. 

Suntem în septembrie 2008. Preta Banal pregăteşte, la indicaţiile viitorului preşedinte,  viitoarea adminsitraţie Obama în care te-ai aştepta ca creştinii, mai puţin aplecaţi către ciocniri cu islamiştii, să fie elementul de siguranţă. Din contră: ei au fost sistematic îndepărtaţi.

Fox News ne aduce la cunoştinţă o altă discriminare grosieră a administraţiei Obama: din cei 10801 sirieni care au fost primiţi în SUA în 2016, numai 56 au fost creştini, iar toţi ceilalţi musulmani suniţi, deşi ponderea creştinilor în populaţia Siriei era de circa 10 % şi ei au fost mai mult decât alţii ţinta omorurilor, jafurilor, violurilor sau sclaviei teroriştilor DAESH

Mai multe aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.