O americancă spune lucrurilor pe nume!

Rezumat: Cristine Dumitrescu

Într-un interviu acordat Fox News în emisiunea Hannity Show de vineri 19 martie, Ann Coulter, comentator politic și autoarea cărții ”In Trump we trust” desființează ”refugiații” cu o singură propoziție.

Ea declară clar și răspicat ”Lor (n.tr. refugiaților) le este foarte greu să învețe să nu violeze femei, chiar dacă acestea sunt (în concepţie lor) curve necredincioase și poartă fuste scurte.

Ann Coulter spune în același interviu că media este preocupată cu subiectul ”Rusia” (legătura presupusă, dar dovedit chiar de FBI inexistentă, între echipa preşedintelui Trump şi Moscova), o minciună destinată să mascheze problema imigranților.

În articol spune negru pe alb că refugiații au ZERO respect pentru femei și consideră că le pot agresa sexual când doresc ei, pentru că cred că au acest drept.

Cum te-ai simți dacă soția, fata sau mama ta ar fi agresate sexual de un imigrant musulman în timp ce se deplasează pe strada pentru că este o curvă necredincioasă?

De aceea este importantă susţinerea prerşedintelui Trump şi a ordinului acestuia de restricţionarea a intrărilor în SUA a ceor sosiţi dincele şase state iddentificate ca exportatoare de teroare: violuri, jafuri, reţele de trafic ilegal, terorism.

Articolul se încheie cu îndemnul: Hai să facem ceea ce sugerează Ann Coulter și să învățăm din lecțiile pe care europenii le-au învățat pe pielea lor!

Mai multe pe teaparty.org.

Anunțuri

Un comentariu

  1. DINTRE TOTI EUROPENII, SINGURII CARE AU INVATAT SUNT UNGURII, DE DRAGUL CARORA NU MA TOPESC DAR II RESPECT SI APRECIEZ PENTRU MAI MULTE ACTIUNI PRIN CARE ISI PROTEJAZA TARA

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s