Tenebrele reale din spatele vaccinurilor

Textul care urmează este al unui cititor al articolului meu despre vaccinuri apărut aici şi în EVZ, mult mai preocupat şi informat decât mine în această temă.  Este un text extrem de bine argumentat şi de documentat pe care merită să-l citiţi. Structura polemică este provocată de comentariile unui alt cititor, care sub userul „medic” a încercat combaterea informaţiilor prezentate de mine.

In primul rand va multumesc dvs, domnule Paul Ghiţiu, pentru curajul si responsabilitatea de care dati dovada abordand tema actualelor vaccinuri si din perspectiva multiplelor probleme si „mizerii ascunse sub pres” si nu doar din perspectiva „sfintei” dogme a vaccinurilor.

Este surprinzator cum majoritatea covarsitoare a celor care sustin, cu o indarjire fanatica, ca actualele vaccinuri sunt „sigure si bune” au o „jena” in a-si asuma, cu nume si prenume, ideile pe care le prezinta in mod public. Este cu atat mai greu de inteles acest lucru atunci cand cineva insinueaza ca ar fi medic (si posteaza folosind userul „medic”), dar „uita” sa ne spuna care este numele si prenumele lui si la ce spital lucreaza.

Atat pentru userul care posteaza sub numele „medic” cat si pentru toti cei care citesc aceste randuri am de facut cateva precizari.

1) Mortalitatea infantila era uriasa in trecut din o multime de motive care nu au nici o legatura cu vaccinurile. In primul rand, un medic adevarat ar trebui sa stie ca in secolele trecute (inclusiv la inceputul secolului 20) SCARLATINA facea ravagii in randurile copiilor, epidemiile de scarlatina ucigand fara drept de apel o multime de copii din aceasta tara (majoritatea acelor copii fiind subnutriti, subnutritia fiind o caracteristica a acelor secole). De cand au aparut antibioticele aceasta boala nu mai face ravagii, desi anual avem in continuare in Romania adevarate epidemii de scarlatina (insa Ministerul Sanatatii „uita” sa mai inspaimante oamenii cu epidemiile de scarlatina deoarece nu exista nici o posibilitate de monetizare a unei asemenea epidemii din moment ce nu exista un vaccin impotriva scarlatinei care sa poata fi vandut de unii).

Tot la acest capitol un medic adevarat ar sti ca orice infectie, oricat de banala in zilele noastre, era mortala in majoritatea cazurilor in acele timpuri deoarece nu existau antibiotice care sa invinga acele infectii (repet, infectii banale in zilele noastre si invinse in mod uzual cu ajutorul antibioticelor).

Dar ce sa facem, daca-i ordin pentru unii sa „preamareasca” actualele vaccinuri si sa sustina cu fanatism ca in primul rand ele ar fi dus la scaderea mortalitatii infantile, atunci acele persoane executa ordinul. Toata lumea stie ca „ordinul se executa si nu se discuta”, mai ales in anumite medii…

2) Dvs, stimate user „medic”, recunoasteti ca efectele secundare pot exista (ar fi o aberatie sa nu recunoasteti deoarece aceste efecte secundare sunt prezentate, negru pe alb, in prospectele oficiale ale vaccinurilor), insa sustineti ca acestea ar fi „neglijabile”. Stimate user, va rog cat se poate de cuviincios sa cititi, cu atentie, prospectele oficiale ale vaccinurilor : http://www.immunize.org/fda/

Deoarece sustineti ca sunteti medic, atunci cu atat mai mult ar trebui sa cititi aceste prospecte oficiale (de pe site-ul FDA).

Va rog pe dvs, in calitate de medic, sa clarificati macar aspectul urmator : in fiecare prospect oficial al unui vaccin este specificat, negru pe alb, ca „acest vaccin nu este evaluat din punct de vedere carcinogen sau mutagen ori din punct de vedere al impactului asupra fertilitatii”. Cu alte cuvinte, stimate user, in prospectul oficial al fiecarui vaccin compania farmaceutica producatoare si autoritatile medicale recunosc faptul ca habar nu au daca respectivul vaccin poate sau nu sa provoace cancer ori mutatii genetice ori infertilitate la o parte dintre copiii injectati cu ele.

Inainte de a face apel la „teoria constipatiei” va rog sa cititi acele prospecte oficiale si sa va convingeti personal ca ceea ce am mentionat eu mai sus este adevarat.
Va rog de asemenea sa cititi intreaga lista cu efecte adverse specificate de producatori pentru fiecare vaccin, impreuna cu frecventa lor de aparitie. Poate ca asa, in viitor, veti simiti o jena in a mai sustine ca efectele adverse sunt „neglijabile”.

3) Ati adus in discutie vaccinul anti HPV, un vaccin extrem de controversat pe plan mondial si contestat de o multime de medici si specialisti.

Rog fiecare persoana care citeste aceste randuri sa urmareasca, cu mare atentie, informatiile publice care ne sunt prezentate in 2 documentare :
https://www.youtube.com/watch?v=y7hjwXODy_8
https://www.youtube.com/watch?v=aUB-3kZK-rA

Stimate user „medic”, daca doriti sa va injectati propria fiica (daca aveti o fiica) cu acest vaccin „sigur si bun”, atunci sunteti liber/libera sa o faceti. A pretinde insa ca acest vaccin trebuie injectat in fetite (s-a incercat chiar si injectarea lui in baieti) si a ignora uriasele probleme legate de lipsa lui de siguranta nu denota decat un dogmatism feroce si extrem de nociv pentru copii.

4) Sunt de acord cu dvs ca un vaccin nu poate fi acuzat de genocid, insa de genocid vor putea fi acuzate (intr-un viitor nu prea indepartat, cel mai probabil) acele companii farmaceutice care, pe deplin constiente de lipsa de siguranta a anumitor vaccinuri produse chiar de ele, au facut „lobby” (isi permit, daca tinem cont de uriasa lor putere financiara) si si-au impus vaccinurile lor „sigure si bune” in dauna sanatatii si vietii multor copii si adulti injectate cu ele.

5) Ministerul Sanatatii nu va deveni niciodata transparent deoarece transparenta dauneaza grav sanatatii financiare a unora. Ministerul Sanatatii nu va deveni transparent atat timp cat, sub o forma sau alta, factorii decizionali si centrele de putere din cadrul sistemului sanitar sunt ombilical legati de marile companii farmaceutice. In ce priveste finantarea, realitatea ultimilor ani ne-a dovedit tuturor ca principala problema a sistemului sanitar romanesc nu o reprezinta slaba finantare (care este o realitate) ci mai ales uriasa risipa a banului public, coruptia, lacomia si proasta gestionare a resurselor existente (inclusiv a resurselor umane).

6) Ati afirmat ca „refacem procesul maimute”. Daca v-ati referit la ceea ce pare ca v-ati fi referit, atunci va dau dreptate. Maimutelor nu le cere nimeni acordul sa li se injecteze o multime de produse biologice (vaccinuri) „sigure si bune”, maimutele sunt folosite pe scara larga in o multime de experimente, etc. Asadar, aveti dreptate, in prezent unii incearca sa ne aduca pe toti (prin aberanta si sinistra propunere de „lege a vaccinarii”) la stadiul de maimute. Ce parinte intreg la minte si responsabil ar putea accepta asa ceva?

7) In lumea medicala NU este o certitudiune faptul ca „1+1 = 2”. Daca ati fi cu adevarat medic ati sti acest lucru deoarece fiecare organism uman este UNIC si raspunde in mod unic la diversi stimuli/substante injectate. Daca sunteti medic si, cu toate acestea, sustineti ca in lumea medicala „1+1 = 2”, atunci sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem vreunul dintre noi pe mana dvs.

8) „Vaccinul a eradicat boli mortale” este o afirmatie a carei veridicitate nu a fost niciodata dovedita in mod stiintific. Repet, in mod stiintific eradicarea unor boli mortale ca urmare a impactului unui singur factor (vaccinul) nu a fost niciodata demonstrata.

Stiu, veti veni cu exemplul variolei, insa eu va dau un alt exemplu care ar trebui sa va determine sa analizati mult mai serios veridicitatea afirmatiei dvs.

Una dintre cele mai cumplite, contagioase si mortale boli a fost ciuma. In secolul 14 (cand a existat o reala pandemie) aceasta cumplita boala a ucis, cu aproximatie, aproape jumatate din populatia Europei!

Cu toate acestea, pandemiile si epidemiile de ciuma au inregistrat un regres din ce in ce mai puternic pe masura ce crestea calitatea conditilor de trai (oamenii nu mai traiau in grajd alaturi de animale si nu mai coabitau cu sobolanii), crestea calitatea si cantitatea de hrana consumata de oameni, cresterea gradul de securizare al retelelor de apa potabila, etc.

Va rog pe dvs, stimate user „medic” sa ne spuneti si noua numele „vaccinului” care a dus la disparitia pandemiilor si epidemiilor de ciuma de pe continentul european inainte de aparitia anumitor antibiotice (se pare ca, in prezent, exista anumite antibiotice care ar putea invinge cu succes aceasta cumplita boala).

Din moment ce una dintre cele mai cumpliite, contagioase si mortale boli a fost invinsa fara sa fie meritul nici unui vaccin, atunci de ce refuzati sa luati in calcul faptul ca acei factori care au fost capabili sa invinga ciuma au fost capabili sa invinga si multe alte boli mult mai putin grave decat ciuma? De ce, doar pt ca a lua in calcul o asemenea situatie ar implica renuntarea la una dintre axiomele dogmei vaccinurilor?

9) Medicii nu au cum sa vorbeasca despre siguranta unui vaccin deoarece ei habar nu au ce contine in realitate acel vaccin. Medicii trebuie sa creada ca ceea ce este scris pe prospect se gaseste si in fiola care este injectata copiilor, dar nu au de unde sa stie daca ceea ca se gaseste in fiola este trecut, in intregime, in prospect.

Ca sa fie mai clar la ce ma refer, va reamintesc tuturor ca scandalul HexiPharma ne-a demonstrat ca medicii (de buna credinta, de altfel) au utilizat ani si ani de zile o multime de dezinfectanti atat de diluati incat erau practic apa chioara. De unde sa stie medicii ca acei dezinfectanti erau falsificati prin diluare masiva? Medicii au crezut ca ceea ce era trecut pe hartie era si adevarat, Ministerul Sanatatii ar fi trebuit sa verifice intr-un laborator acreditat (insa Romania nu are un asemenea laborator!) gradul de concentrare al substantelor active din dezinfectanti.

Insa Ministerul Sanatatii din Romania a avut cu totul si cu totul alte prioritati (de exemplu sa puna la punct o sinistra si aberanta propunere legislativa numita „legea vaccinarii” ca sa injecteze cu forta/sub constrangere tot ce misca in aceasta tara!) si nu sa verifice daca dezinfectantii utilizati in spitale erau sau nu falsificati!

Cate mii/zeci de mii de romani au murit cu zile anual in Romania, stimate user „medic”, din cauza infectiilor nosocomiale contactate tocmai in spitale? A interesat vreodata pe cineva din sistemul de sanatatea autohton ca mor cu zile o multime de cetateni din cauza acelor infectii? Realitatea ne-a demonstrat tuturor ca NU, nu a interesat pe nimeni din Ministerul Sanatatii, din DSP-uri sau din orice alta structura medicala faptul ca romanii mor cu zile in spitale din cauza infectiilor nosocomiale, infectii care au fost „ajutate” enorm de dezinfectantii falsificati utilizati in spitale atata amar de vreme (mai mult de 10 ani)

Iar acum, brusc, li s-a trezit tuturor acestora „grija” fata de copiii nostri ? Cat de lipsit de inteligenta poate sa fie cineva pt a crede ca celor care vin cu sinistra si dementa idee de vaccinare cu forta/sub constrangere a copiilor si adultilor din Romania le-ar pasa de viata si de sanatatea noastra? E suficienta o vizita prin spitalele din Romania pentru a constietiza crunta realitate – factorii decizionali din sistemul sanitar autohton nu dau o ceapa degerata pe viata si sanatatea copiilor nostri si a parintilor lor.

10) Ultima reduta a celor care prefera sa moara (mai bine zis sa moara altii care nu apar in nici o statistica!) decat sa renunte la vreuna din axiomele dogmei vaccinurilor este apelul la „teoria constipatiei”. Ce este mai usor decat sa faci apel la aceasta teorie atunci cand apar studii si dovezi care pun foarte serios la indoiala axiomele dogmei vaccinurilor? E atat de facil….si totusi atat de jenant sa vezi diverse persoane facand apel la „teoria constipatiei” de fiecare data cand informatiile publice si oficiale prezentate de alte persoane nu le sunt pe plac.

In ce-l priveste pe Robert F Kennedy Jr. si faptul ca a sa campanie impotriva ideii bolnave de impunere a obligativitatii vaccinarii (precum la vitele lipsite de ratiune!) ar fi indignat specialistii americani, la ce specialisti va referiti? La cei stipendiati, intr-o forma sau alta, de marile companii farmaceutice care produc vaccinuri? La specialistii CDC-ului care nu stiu cum sa mai ascunda faptul ca un studiu realizat chiar de specialistii CDC-ului pe tema legaturii intre trivaccinul ROR (MMR in engleza) si autism a fost FALSIFICAT cu buna stiinta la ordinele conducerii CDC-ului? Acestia va sunt „specialistii” pe care-i invocati?

11) Estimarile acceptate academic de „unu la un milion” sunt o minciuna uriasa, stimate user „medic”.

Un mic exemplu care intareste ceea ce am afirmat : in anul 2012 zeci de bebelusi din Romania au fost imbolnaviti de vaccinul BCG care le-a fost injectat chiar din primele ore de viata, conform schemei nationale (recomandata) de vaccinare. Zeci de bebelusi au fost imbolnaviti de acest vaccin importat din Danemarca si au fost diagnosticati cu TBC ganglionar, fiind operati la spitalul Dr Nasta din Bucuresti si supusi unui agresiv tratament cu antibiotice.

Ce a facut Ministerul Sanatatii atunci cand acei copii au fost imbolnaviti de acel vaccin? Un secretar de Stat din cadrul acelui minister a anuntat public, in mod oficial, ca totul este OK deoarece rata de aparitie a efectelor adverse (adica imbolnavirea bebelusilor chiar de catre vaccinul care le-a fost injectat) este de sub 1 la 1.000, adica este sub rata ACCEPTATA de aparitie a efectelor adverse!

In acest caz, stimate user „medic”, va rog sa ne explicati dvs de ce rata acceptata de aparitie a efectelor adverse nu este de 1 la 1.000.000 (atat cat sustineti ca este rata teoretica de aparitie a efectelor adverse) ci este de 1 la 1.000?

Chiar atat de mult ne desconsiderati dvs si altii asemenea dvs incat va inchipuiti ca parintii nu ar fi capabili sa vada escrocheria legata de faptul ca rata teoretica de aparitie a efectelor adverse este de 1 la 1.000.000, in timp ce rata ACCEPTATA de aparitie a efectelor adverse este de 1 la 1.000? (rata acceptata ar fi trebuit sa fie tot de 1 la un 1.000.000 si nu de 1 la 1.000 !!!).

Nu va e rusine sa dati dovada de atata lipsa de bun simt si de responsabilitate? 😦

12) Discutia legata de thimerosal (sau tiomersal) este foarte ampla si implica aspecte mult mai serioase si mai grave decat vor unii sa se stie la nivel public.

In primul rand, thimerosalul (o sare a mercurului) nu se mai „foloseste” (de fapt se foloseste in procesul de productie al vaccinurilor si le contamineaza, insa la finalul procesului este eliminat in mare parte iar despre cantitatea reziduala care ramane in vaccinuri se sustine de catre unii ca „nu exista”) dupa ce scandalul a ajuns atat de mare incat au fost audiati in Congresul SUA cei de la FDA si CDC!

Este o mizerie sa vad cum insinueaza unii faptul ca s-ar fi renuntat la thimerosal imediat ce ar mfi aparut suspiciuni ca este nociv. NU, s-a renuntat la thimerosal (atat cat s-a renuntat) cu mare greutate si numai dupa ce FDA-ul si CDC-ul s-au facut de ras in Congresul SUA. Iata un mic exemplu : https://www.youtube.com/watch?v=kGa4U4qnYkE

Cati stiati, pana sa urmariti aceasta dezbatere de mai sus, ca thimerosalul nu a fost testat niciodata (in mod stiintific) din punct de vedere al sigurantei/nesigurantei utilizarii lui in vaccinuri?

Cat de lipsit de onestitate si de responsabilitate profesionala poate fi cineva care sustine ca thimerosalul ar fi „sigur”, desi stie ca siguranta lui nu a fost niciodata testata si dovedita? 😦

Va rog, pe toti cei care cititi aceste randuri, sa urmariti acest documentar incredibil : https://www.youtube.com/watch?v=U7z_izM9FEQ&t=4s

Veti afla multe informatii importante (chiar socante), insa „neplacute” pentru fanaticii adepti ai dogmei vaccinurilor.

De exemplu, incepand cu minutul 15.42 aflam ca „Am descoperit ca Thimerosal e toxic la o concentratie nu de grame, nu de miligrame, nu de micrograme ci de nanograme la un miliard. S-a publicat in Revista Societatii Medicale Americane, in revista Academiei de Stiinte din New York, in revista Asociatiei Producatorilor din Industria Chimica. Dar n-a facut valuri deloc. Nimanui nu parea sa-i pese”.

Asadar, stimate user „medic”, thimerosalul se gaseste inca in vaccinurile pediatrice (in cantitati reziduale care-l fac sa fie nociv si toxic pentru neuronii bebelusilor), iar in unele vaccinuri pediatrice (de ex vaccinul impotriva gripei care este „recomandat” bebelusilor de la varsta de 6 luni) thimerosalul este utilizat „din plin” ca ingredient si se regaseste „la vedere” printre componentele vaccinului pediatric antigripal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.