Vaccinarea obligatorie încalcă Constituţia României, Legea sănătăţii, Codul civil, Codul Nurenberg şi Convenţia de la Oviedo. Punct!

Textul de mai jos este comentariul la articolul din EVZ al doamnei Ildiko Csoke ·

 

Domnule Paul Ghitiu,

mi-a mai venit putin inima la loc. Va multumesc. Ati salvat onoarea presei, atat cat a mai ramas din ea.
E halucinant ce se intampla in 2017 intr-o tara care se pretinde stat de drept si democratica. De dinainte de Pasti de cand am aflat de existenta unui proiect de lege a vaccinarii obligatorii (cand s-au anuntat niste dezbateri publice care ulterior s-au dovedit a fi doar simulacre care au si incalcat legea transparentei decizionale prin faptul ca au fost inchise inainte ca toti cei prezenti si inscrisi la cuvant sa fi avut ocazia sa isi exprime punctul de vedere) am senzatia permanenta ca e un cosmar din care trebuie sa ma trezesc, fiindca nu poate fi adevarat.
E inacceptabil sa fie incalcata legea sanatatii care garanteaza pacientului dreptul de a fi pe deplin informat si de a refuza o procedura medicala, Constitutia Romaniei, care garanteaza persoanelor dreptul de a dispune de propriul corp, Codul Civil, care stipuleaza ca corpul uman este inviolabil (or vaccinarea cu forta inseamna VIOL!!!!), Codul de la Nurnberg(!!!) care interzice efectuarea unor proceduri medicale fara consimtamantul subiectului, Conventia de la Oviedo la care a aderat si tara noastra si conform careia interesul individual al pacientului prevaleaza interesului colectiv (in traducere si aplicat la vaccinuri: nu poti sacrifica un anumit „procent statistic” pentru presupusul(!!!) „bine mai mare al comunitatii”, adica e inacceptabil sa sufere efecte adverse mergand pana la deces un numar de oameni in numele teoriei niciodata dovedita stiintific a „imunitatii de turma” – si last but not least, e inacceptabil ca parintii sa nu aiba dreptul de a alege ei la ce proceduri medicale isi supun copiii si sa fie amenintati in mod absurd cu decaderea din drepturile parintesti pentru refuzul vaccinarii, asimilat in mod cu totul abuziv si absurd cu relele tratamente aplicate minorului. Este inacceptabil ca intr-o tara in care acum 27 de ani s-a murit pentru libertate, libertatea oamenilor sa fie confiscata in acest mod si sa se reinstaureze un totalitarism medical si mai feroce decat inainte de 89.
Dupa ce in copilarie am fost vaccinata ca o vita la scoala in epoca Ceausescu, nu mai tolerez asemenea tratamente din partea unui pretins stat de drept. Macar noi am avut „norocul” sa fim vaccinati cu mai putine vaccinuri, si acelea monovalente. Nu trebuie sa ai studii de medicina sa intelegi ca nu e normal si nu poate fi sanatos sa injectezi in corp virusi cultivati pe tesuturi de fetusi avortati sau pe linii celulare canceroase umane, metale grele si neurotoxice ca aluminiul si mercurul, formaldehida si glifosat de sodiu si o lista intreaga de alte ingrediente periculoase. Si inca combinate mai multe vaccinuri intr-o singura injectie in vaccinuri tri-, penta- sau hexavalente si deci tot de atatea ori mai agresive si mai periculoase! Este scandalos ca producatorii sa nu isi asume in scris nicio raspundere si nimeni sa nu raspunda penal pentru vatamarile vaccinale. Este scandalos ca guvrenul Romaniei sa faca legi dictate de industria farmaceutica si sa isi trateze cetatenii ca pe niste animale lipsite de ratiune.
Este scandaloasa si abjecta propaganada agresiva si mincinoasa pro vaccinare din mass media, de aceea, domnule Ghitiu, va multumesc ca ati avut verticalitatea de a scrie ce va dicteaza constiinta si nu niste stapani de sclavi ce sunt cei care controleaza jurnalistii vanduti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.