Repudiat, chiar condamnat, în Occident, CREŞTINISMUL CREŞTE SPECTACULOS în lumea islamică, hindusă şi budistă

Conform Journal interdisciplinaire de recherche sur la religion musulmanii se convertesc la creştinism în număr impresionant. Dacă în anul referinţă pentru studiu, 1960, s-au convertit 200.000  de musulmani, astăzi s-a ajuns la aproape 10 milioane pe an.Center for the Study of Global Christianity anunţa în 2013 că 11 din 20 de ţări în care apare o creştere anuală a creştinismului sunt ţări musulmane, iar celelalte sunt hinduse sau budiste.

Site-ul chretiens.info: în Afganistan s-a ajuns de la 17 convertiţi în 2001 la peste 250.000; Uzbekistan de la zero în 1990, la 350.000, conform Open Doors; Iranul de la mai puţin de 500 în 1979, la 200.000. Indonezia a ajuns la 2 milioane de convertiri pe an.

La aceste cifre trebuie adăugaţi cei care se convertesc, dar păstrează aparenţele exterioare ale obiceiurilor musulmane din teama de represalii, căci convertirea atrage după sine pedeapsa capitală. Conform site-ului Muslim Statistics, peste 350 de milioane de musulmani ar fi de fapt creştini clandestini.

Printre explicaţii:

  • un mare număr de musulmani primesc viziuni ale lui Iisus şi Fecioarei Maria
  • (conform părintelui Mitch Pacwa, un iezuit expert în tematica Orientului Mijlociu, autor al cărţii Inside Islam : A Guide for Catholics, cunoscător al mai multor limbi) chiar violenţa islamului: tratamentul aplicat femeilor, biciuirile, mutilările, execuţiile

De amintit, în sensul celor de mai sus, audienţa extraordinară a preotului copt ortodox, exilat din Egipt, Zakaria Botros: 60 de milioane de musulmani pe canalul Al Hayatt. Pe capul lui al Qaeda a pus o recompensă de 60 milioane dolari.

Mai multe : http://reinformation.tv/conversion-musulmans-christianisme-islamistes-jallais-77563-2/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.