O asistentă a găsit un copil avortat, lăsat să moară într-o tăviţă renală, dar care se lupta să respire; nu l-a putut salva pentru că avortul era legal şi nu avea voie!

În sprijinul campaniei Save the 8th (Salvaţi amendamentul 8 al Constituţiei) a fost lansată o nouă platformă pe care se pot exprima, îşi pot povesti experienţa traumatizantă femeile care au avut avorturi, cadre medicale etc.

Vă amintesc sau vă informez că în Irlanda, sub presiunea grupurilor progresiste pro-avort, s-a ţinut la finalul lunii mai un referendum privitor la articolul din constituţie care interzice avorturile în afara situaţiilor de salvare a vieţii mamei, rezultatul fiind legalizarea avortului.

La o festivitate de lansare a platformei au vorbit două foste asistente medicale, care au lucrat în domeniu. Una dintre ele, Caren Ní hAllacháin a povestit cum a găsit un copil de 22 de săptămâni, care fusese lăsat să moară într-o tăviţă renală şi care se lupta să respire, dar pe care nu l-a putut salva pentru că nu avea voie: avortul era legal şi nu i s-a permis să intervină. Aşa că copilaşul a fost lăsat să moară.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsavethe8th%2Fvideos%2F1305971006213750%2F&show_text=1&width=560

Pentru că era vorba de un avort nu mi s-a permis să intervin, nu l-am putut ajuta, nu l-am putut ţine în braţe şi linişti, sau să găsesc oxigen pentru el, sau să cer cuiva să-l ajute să trăiască. Vederea acelui copil care se  străduia să respire fără ca nimeni să-l ajute a fost atât de teribilă încât mă va urmări toată viaţa.

Sursa şi mai multe: https://www.lifesitenews.com/news/myabortionstory-launched-to-show-ireland-what-abortion-really-looks-like

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.