Fete tinere din România, Ucraina, Moldova și alte țări est-europene au fost aduse în serviciul personalului ONU și al bazelor sale militare ca sclave sexuale.

Aveţi în continuare câteva fragmnente dintr-un text amplu despre pedofili şi alţi agresori sexuali care populează în număr mare ONU şi agenţiile sale şi multe dintre organizaţiile zise de caritate: Este o temă pe care am prezentat-o constant şi pe acest site, iar unele dintre informaţiile din textul pe care vi-l propun acum, şi care a apărut pe site-ul culturavieţii.ro au fost deja prezentate. În întregul său articolul aduce însă şi alte date noi şi oferă o imagine de ansamblu mai completă.

Iată ce declară  Kathryn Bolkovac, fost ofițer de investigații, angajat în cadrul Forțelor Internaționale de Poliție a Națiunilor Unite din Bosnia și Herțegovina. În timpul petrecut ca funcționar ONU, ea a tras mai multe semnale de alarmă cu privire la abuzurile sexuale de care se făceau vinovați angajații ONU. După mărturiile sale a fost făcut filmul „The Whistleblower”.

„Au fost multe cazuri, dar ele nu au fost niciodată urmărite penal: fete tinere din România, Ucraina, Moldova și alte țări est-europene au fost aduse în serviciul personalului ONU și al bazelor sale militare ca sclave sexuale. Cazurile implică ofițeri din multe țări străine, inclusiv SUA, Pakistan, Germania, România, Ucraina, contractori guvernamentali și infractori organizați la nivel local. Investigatori din domeniul drepturilor omului nu au avut niciodată voie să investigheze pe deplin cazurile, iar suspecții au fost imediat îndepărtați din misiune, transferați în alte misiuni sau trimiși înapoi în țările lor de origine”.

Fostul ministru al Dezvoltării Internaționale din Guvernul Britanic (DfID), Priti Patel a declarat că există temeri că pedofilii fac cerere sistematic pentru a deveni lucrători umanitari peste hotare ca să poată ataca copiii vulnerabili. Ea a criticat organizațiile de caritate pentru că îi lasă pe aceștia să obțină locuri de muncă în asistența internațională și să atace copiii.

Priti Patel a acuzat oficialii de rang înalt de la DfID că au ascuns aceste crime. Ea a declarat că personalul superior al DfID a încercat să o împiedice să vorbească critic cu privire la abuzul sexual al lucrătorilor din asistența umanitară, afirmând că numai soldații ONU sunt implicați, iar a pretinde altceva înseamnă să „depășească barierele”.

Un raport al organizației „Save the Children” privind abuzarea copiilor de către lucrătorii organizațiilor de asistență internațională există din 2008, iar baroneasa Nicholson, care conduce o organizație de caritate, a declarat pentru „Sunday Telegraph” că miniștrii prezidează un sistem de ajutorare „putred”, în care se efectuează puține verificări cu privire la modul în care sunt utilizați banii contribuabililor britanici. Raportul organizației „Save the Children” a evidențiat modul în care orfanii sunt în mod deosebit expuși riscului de abuz, deoarece au fost făcuți să vadă „sexul comercial ca tactică de supraviețuire”.

Autorii raportului au avertizat că „fiecare agenție este în pericol” de a fi infiltrată de perverși, după ce ancheta lor a identificat „toate felurile imaginabile de abuzuri sexuale asupra copilului și exploatare sexuală”, inclusiv viol, prostituție, sclavie sexuală și pornografie infantilă.

Mai multe la http://www.culturavietii.ro/2018/03/05/pedofilii-si-agresorii-sexuali-vizeaza-special-locurile-de-munca-din-organizatiile-de-caritate/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.