Cehia respinge cu hotărâre cotele de migratori: Nicio şansă, răspunde noul prim ministru Andrej Babis cererii Bruxelului!

Într-un discurs în faţa parlamentului ceh, Babis a denunţat sistemul cotelor ca fiind „ineficient” şi o sursă de divizare.

Este foarte clar că nu vom accepta pe nimeni şi că suntem fundamental contra oricui ar vrea să ne dicteze cine trebuie să trăiască şi să lucreze în ţara noastră. Considerăm absurd ca Comisia europeană să ne hărţuiască în justiţie pentru ceva ce nu are niciun sens – a spus el referitor la ameninţările Bruxelului de a acţiona împotriva Cehiei, Ungariei şi Poloniei.

 

Babis a subliniat că Cehia a ajutat la rezolvarea crizei migratorilor prin trimiterea de efective de poliţie în Ungaria şi în Bulgaria, pentru a proteja frontierele exterioare ale UE, ca şi cu contribuţia de 35 milioane euro a grupului Visegrad pentru oprirea traficului dinspre Africa spre Europa.

Recent, comisarul european pentru migraţie, Dimitris Avramopoulos a spus că este inacceptabil ca ţările care au reţineri să nu participe la programul de redistribuire a migratorilor.

Sursa: https://visegradpost.com/fr/2018/03/07/le-nouveau-premier-ministre-tcheque-babis-rejette-fermement-les-quotas-de-migrants/

Un comentariu

  1. Petiția împotriva islamizarii României este depusă la judecătorie în procesul mega-moscheei și așteaptă semnăturile romanilor de pretutindeni până la finalizarea procesului. Citiți, semnați, distribuiți, dacă va pasa!
    Sustineti-l pe Catalin Berenghi la PROCES, în 16 martie, la Curtea de Apel București!
    Petiția poate fi distribuita și semnată și prin email.
    https://petitieonline.net/petitie/48114146

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.