Ce elite își pregătește Vestul: specialiști universitari (Harvard, Chicago, Tennessse, New Maxico…) în sex anal, ”știința” avortului, unelte sexuale, masturbare…

O mai nouă invenție universitară americană este așa numita “Sex Week” (săptămâna sexului) în timpul căreia studenții învață totul despre sexul fără limite. La finalul acestui text aveți linkuri către evenimente asemănătoare de la mai multe universități pentru a vă arăta că nu este un caz izolat. Aici voi prezenta cazul cel mai recent, al Universității din Tennessee.
Conform programului afișat, în cele 27 de work-shopuri, dintre 6 și 12 aprilie, studenții au învățat o mare varietate de practici și subiecte sexuale, inclusiv un workshop în care femeile sunt învățate ”pegging/ul”, adică pentrarea anală a unui bărbat de către o femeie cu ajutorul unui penis artificial prins pe o centură. Deci, o temă de mare actualitate, o culme a științei și tehnicii americane.
Nu am să vă deranjez cu alte astfel de detalii, o imagine clară despre această săptămînă a ”excelenței”universitare americane putînd să vă faceți singuri din programul acesteia.
 

Pentru a avea o imagine clară despre desfășurarea la nivel național a acestor evenimente ”științifice” menționez câteva linkuri către alte centre universitare:

“What What in the Butt: Anal 101,” – Harvard hosts anal sex workshop

 Dungeon master to teach students BDSM

UChicago Sex Week includes love enchantments, ‘sexual pain’ workshop, BDSM tutorials

UNM sex week: Abortion is healthy, Bible supports homosexual sex, orgies are fun

 

Mai multe detalii despre săptămâna de la Universitatea Tennessee: Campus sex week: Abortion is healthy, Bible supports homosexual sex, orgies are fun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.