Copiii devin fiinţe umane numai după ce trec prin canalul magic al naşterii! – video viral al ong-ului canadian „Choice42” (Choice for Two)

Activiştii pro-avort susţin că copiii devin fiinţe umane numai după naştere; Adică, spune Laura Klassen fondatoarea şi directorul Choice42 explică cu umor cum „magicul canal al naşterii” îi conferă unui copil drepturi ale omului.

 

Înainte ca copilul, sau fetusul, să fie născut, nu este o fiinţă umană. Clar. Dar după ce trece prin canalul naşterii se întâmplă ceva uimitor, care îl  transformă într-o persoană cu drepturi ale omului.

Deci ce se întâmplă mai exact în canalul naşterii şi provoacă magica transformare? Nimeni nu ştie. Dar teoriile ştiinţifice populare includ zânele, extratereştrii, sau, desigur, un mini-Big Bang (Eu cred că sunt zânele).

Klassen, care este acum însărcinată, şi-a anunţat sarcina în noiembrie cu un alt video în care spune că, deşi legal este o decizie a femeii, aceasta decide, de fapt, pentru doi, adică şi pentru copilul pe care îl poartă.
 

Mai multe: https://www.lifesitenews.com/news/viral-video-destroys-pro-abortion-argument-that-birth-makes-a-baby-human-wi


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.