Planned Parenthood denunţată ca o organizaţie multiplu criminală chiar de către membrii Congresului SUA

56 de membri ai Congresului au trimis către ministrul sănătăţii american o solicitare pentru demararea unei anchete privind activitatea PP,  şi o parte dintre ei s-au adunat în afara clădirii Congresului într-o denunţare şi acuzare publică a PP privind activităţi criminale investigate şi prezentate într-un raport şi un serial video realizate de Live Action .

Este vorba de acuzaţii de trafic cu fiinţe umane, de exploatarea sexuală a femeilor şi fetelor, de traficul cu părţi din trupurile fetuşilor avortaţi. Dacă acuzaţia referitoare la traficul de organe şi ţesuturi este rezultatul unui raport de investigaţie al Center for Medical Progress (CMP), din 2017, care a documentat vânzarea de către PP a acestora, şi a avut ca urmare retragerea unor finanţări, în primul rând de la guvernul american, acuzaţiile privind traficul şi exploatrea sexuală a femeilor şi fetelor sunt subiectul unei investigaţii finalizate recent.

În acest sens, PP este acuzată că a lucrat mână în mână cu organizaţii criminale implicate în terorizarea, agresare, violarea şi apoi exploatarea femeilor şi a fetelor de chiar 11-12 ani, că a ascuns şi nu a raportat astfel de cazuri, că a oferit victimelor, ca singură alternativă, avortul apoi revenirea acestora în mâinile violatorilor şi traficanţilor, că nu a dat curs cererilor de ajutor ale numeroaselor victime, şi că a beneficiat, în schimbul acestei complicităţi, de avantaje materiale importante.

 

Planned Parenthood (PP) este principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. O importantă preocupare a strategilor PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor oculte ale organizației, potrivit site-ului CulturaVieții.
Deși teoretic un ONG cu sediul în SUA, Planned Parenthood are caracteristicile unei adevărate industrii, cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual și subvenții de la numeroase guverne și de la instituții internaționale (UE, ONU). Doar guvernul american o finanța, până la Trump,  care a tăiat o mare parte din aceste fonduri, cu circa 450 milioane USD anual.
Afiliata PP din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei. Ambele, sunt bine „înșurubate” în structurile de comandă și control ale ministerelor sănătății din ambele țări, indiferent cine le-ar conduce.

Declaraţiile congresmanilor, detalii despre solicitarea adresată ministerului şi alte informaţii: https://www.lifesitenews.com/news/56-lawmakers-demand-planned-parenthood-be-investigated-for-covering-up-chil

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.