Nu am nimic cu islamul la el acasă. Pot să am reţineri, pot să fiu oripilat, pot să mă cutremur,  pot să-l văd ca pe un tărâm al întunericului. Dar îl respect şi îi respect opţiunile. Nu-i cer să se schimbe. Nu-l condamn. nu-l resping, nu vreau să-l democratizez în contra specificului lui, nu-l acuz, nu-l urăsc. Este teaba celor care trăiesc acolo să aleagă pe ce drum merg.

Dar am împotriva lui tot ceea ce mă îndreptăţeşte să-mi apăr familia, aproapele, neamul, credinţa, atunci când vine la mine acasă şi îmi impune, cu biciul, satârul, glonţul sau cu bomba, să fiu aşa cum vrea el.

Acest site nu este îndreptat împotriva islamului, ci urmăreşte să semnaleze o foarte apropiată catastrofă civilizaţională, să-i demaşte pe adevăraţii vinovaţi şi să ofere posibile soluţii pentru supravieţuire.

Şefii UE şi ai unor state vest-europene ne-au cerut solidaritate în criza migratorilor. Suntem de acord să fim solidari, dar nu cu ei, nu cu elitele trădătoare, ci cu popoarele ţărilor lor. Vă propun deci să fim solidari cu popoarele Europei:

Pentru o Europă creştină!

Pentru libertate, pentru dreptul la viaţă, pentru familie, pentru cel de lângă noi, pentru neam, pentru ţară!

Împotriva socialismului şi a islamizării!

Împreună cu europenii, să fim solidari cu popoarele lumii pentru că cele mai multe dintre ele sunt sub agresiunea celor două forţe globalizatoare. Şi pentru că doar împreună putem câştiga acest teribil război.

Voi încerca să monitorizez pe acest site derularea evenimentelor în gigantica confruntare în care socialismul se foloseşte de islam în încercarea de a distruge lumea veche, mai precis, centrul de greutate al acesteia, legătura omului cu Dumnezeu.

Aştept şi informaţiile voastre astfel încât să organizăm aici o bază de date amplă pentru documentarea acestui război declanşat de forţele răului.

Paul Ghiţiu

Anunțuri