Despre/About

Nu am nimic cu islamul la el acasă. Pot să am reţineri, pot să fiu oripilat, pot să mă cutremur,  pot să-l văd ca pe un tărâm al întunericului. Dar îl respect şi îi respect opţiunile. Nu-i cer să se schimbe. Nu-l condamn. nu-l resping, nu vreau să-l democratizez în contra specificului lui, nu-l acuz, nu-l urăsc. Este teaba celor care trăiesc acolo să aleagă pe ce drum merg.

Dar am împotriva lui tot ceea ce mă îndreptăţeşte să-mi apăr familia, aproapele, neamul, credinţa, atunci când vine la mine acasă şi îmi impune, cu biciul, satârul, glonţul sau cu bomba, să fiu aşa cum vrea el.

Acest site nu este îndreptat împotriva islamului, ci urmăreşte să semnaleze o foarte apropiată catastrofă civilizaţională, să-i demaşte pe adevăraţii vinovaţi şi să ofere posibile soluţii pentru supravieţuire.

Şefii UE şi ai unor state vest-europene ne-au cerut solidaritate în criza migratorilor. Suntem de acord să fim solidari, dar nu cu ei, nu cu elitele trădătoare, ci cu popoarele ţărilor lor. Vă propun deci să fim solidari cu popoarele Europei:

Pentru o Europă creştină!

Pentru libertate, pentru dreptul la viaţă, pentru familie, pentru cel de lângă noi, pentru neam, pentru ţară!

Împotriva socialismului şi a islamizării!

Împreună cu europenii, să fim solidari cu popoarele lumii pentru că cele mai multe dintre ele sunt sub agresiunea celor două forţe globalizatoare. Şi pentru că doar împreună putem câştiga acest teribil război.

Voi încerca să monitorizez pe acest site derularea evenimentelor în gigantica confruntare în care socialismul se foloseşte de islam în încercarea de a distruge lumea veche, mai precis, centrul de greutate al acesteia, legătura omului cu Dumnezeu.

Aştept şi informaţiile voastre astfel încât să organizăm aici o bază de date amplă pentru documentarea acestui război declanşat de forţele răului.

Paul Ghiţiu

8 comentarii

    • Nu am timp să fac acum cursuri de socialism, dar te rog citește cam care este viziunea socialistă despre familie, neam, libertate (Revoluţia sexuală II – o găseşti chiar pe acest site), dacă nu crezi mai documentează-te şi apoi revino în actualitate şi vezi cam care este actuala viziune socialistă despre familie (homosexuală,poligamă), despre copii (sunt de drept ai statului nu ai părinţilor, sunt numai buni pt sexualizare de mici şi folosire sexuală de mici), naţiune (desfiinţată), neam (nu neam, diversitate, amestecarea raselor, crearea omului fără trecut, fără identitate, bun de sclav) şi libertate (cine e împotriva celor enumerate înainte şi a altora, sunt proscrişi) etc. După aia mai vorbim. Nu mai vorbi cu vorbele altora, du-te la lecturi, dar la cele fundamentale, nu la propagandă.

      Apreciat de 1 persoană

  1. Lecturile fundamentale, adica ai gasit tu cine stie ce pasaje prin Marx (sau, mai rau, Lenin), si ai tras concluzia LOGICA si inteleapta ca social-democratia europeana are un plan secret. Crestini, adica sa-i uram pe cei de alta religie, nu cum zice Papa, care e un fraier. Libertate, sa fie cei puternici si bogati liberi sa faca ce vrea cu majoritatea lipsita de putere. Double-speak-ul obisnuit al conservatorismului.

    Apreciază

    • Nu ai înţeles mai nimic. Nu social-democraţia are un plan secret, ea este parte a unui plan. Nu neapărat secret, ci nedezvăluit. Si unde scrie să-i urăşti pe alţii? Dar poţi primi în Europa zeci şi sute de milioane de migratori fără ca totul să se prăbuşească, fără să se lase cu vărsare de sânge şi cu distrugeri masive, iar la final cu prăbuşirea Europei într-o stare mai rea ca niciodată? Şi dacă tot vă sunt atât de dragi migratorii – sunt total de acord, nişte victime, cei mai mulţi, dar prtoblema lor nu se poate rezolva aici ci la ei acasă – ia duceţi-vă şi faceţi paradă de europenismul, deschiderea, luminarea etc. voastră în ţările lor. În final, îţi spun ca şi altor tovarăşi care pun întrebări stupide şi aruncă cu acuzaţii căcăcioase, pune mâna pe carte. Citeşte, chiar şi Marx, Engels şi Lenin, că v-au fost şi vă sunt tătuci, dar dacă nu-i citiţi habar nu aveţi, şi veniţi pe urmă să discutăm.

      Apreciat de 2 persoane

  2. Esti tu sigur ca ai dat peste interlocutori inferiori tie, ca lecturi, sau ca intelegere a acestora…? Ai asa mare incredere in felul cum inghesui realitatea in haina ideilor fixe?

    Bun, probabil tie ti se parea GLORIOASA situatia sociala de pe vremea capitalismului din sec. 19-20 timpuriu. Poate il citeai pe Dickens zambind in sinea ta de bucurie ca NEMERNICII DE SARACI sufera (si sufera de mici copii). De asta, te revolta ticalosii de Marx si Engels cu povestile lor despre o lume mai dreapta – e de inteles. Totusi, de aici si pana la a vehicula teorii ale conspiratiei despre social-democratie (sau in general tot ce ar putea atinge cu o floare capitalismul) e o cale lunga.

    Apropo de lecturi, ai citit Rerum Novarum si restul enciclicelor catolice privind justitie sociala? Ai auzit ce spune Papa despre refugiati? Sau tu (si genul de oameni asociati cu ILD… ca din zona asta pari sa te inspiri) sunteti ADEVARATII crestini?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.