Şefa Barnevernet, o membră a mişcării radicale a homosexualilor şi lesbienelor

Numele ei este Hege Hovland Malterud, este o lesbiană declarată, care a fost  aleasă în 2009 în consiliul  Oslo Bishopric al Bisericii din Norvegia, membră a organizaţiei radicale Åpen Kirkegruppe. Asta deşi normal ar fi fost ca Barnevernet să se ocupe în mod real de protecţia copiilor şi de unitatea familiei, adică să acţioneze conform valorilor tradiţionale ale poporului norvegian, care sunt valorile creştine.

Barnevernet ar trebui să se situeze cel puţin  neutru în raport cu religiile, dar cazul Bodnariu şi alte cazuri similare arată că valorile acesteia şi ale şcolii din Naustdal sunt opuse celor creştine şi similare „teologiei gay”. De altfel sunt raportate tot mai multe cazuri în care copiii luaţi de organizaţie ajung în cupluri homosexuale.

Politica Barnevernet se explică prin persoana care o conduce şi care nu este singură în organizaţie căci altfel nu ar reuşi să-şi impună valorile şi politica. Malterud s-a implicat activ în a asigura ca homosexualii să poată lucra ca preoţi în Oslo şi este de asemenea membră a „Tribunalului doctrinal” al Bisericii Norvegiei.

Sursa:http://europeanapostolicleaders.eu/structure/jan-aage-torp-convenor/convenor-blog/read3/article/1380090

 

 

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s