Fiica unui cuplu LGBTist (homosexuali pedofili) dezvăluie ororile sexuale suferite în casa şi din partea părinţilor săi! Mama, faimoasă scriitoare de SF, primul „experimentator” sexual al trupului fiicei!

Dezvăluirile Moirei Greyland (în imaginea de sus) sunt cuprinse în volumul The Last Closet: The Dark Side of Avalon care poate să fie achizionat de aici https://www.amazon.com/Last-Closet-Dark-Side-Avalon-ebook/dp/B0787XLK4H.

Mă pregăteam să vă fac o traducere – poate o voi face totuşi cu altă ocazie – a articolului de pe lifesitenews însă, după ce am citit recenzia de pe amazon, m-am hotărât să vă trezesc curiozitatea cu textul acesteia, mult mai redus ca dimensiuni şi sintetizând destul de bine cele spuse pe larg în celălalt.

Marion Zimmer Bradley a fost un autor de SF foarte bine vândut, un simbol al feminismului şi a fost premiată cu World Fantasy Award pentru realizările sale literare. Este cunoscută mai ales pentru romanul de ficţiune arturian THE MISTS OF AVALON (Ceţurile din Avalon) şi pentru foarte populara sa serie Darkover (cuvânt inventat de autoare).

Ea fost în acelaşi timp un monstru.

THE LAST CLOSET: The Dark Side of Avalon este opoveste brutală a unei copilării îngrozitoare. Este povestea adevărată despre nişte adulţi prădători care abuzează de inocenţa copiilor fără ruşine, fără a se simţi vinovaţi, fără remuşcări. Este relatarea unui martor despre cum nişte orgolioşi intelectuali utopici, nestingheriţi de legi, tradiţii, religie sau moralitate, pot crea un adevărat iad pe Pământ. 

THE LAST CLOSET este, de asemenea, istoria unei supravieţuiri. este o mărturie puternică despre curaj, speranţă şi credinţă. Este povestea Moirei Greyland, singura fată a lui Marion Zimmer Bradley şi a agresorului de băieţi, condamnat pe viaţă, tatăl ei Walter Breen, spusă cu propriile ei cuvinte.

Aş mai adăuga punctual:

  • cei doi părinţi, LGBTişti declaraţi, au abuzat în mod repetat de copii lor, mama de fată şi tatăl de băieţi, consumau în mod frecvent droguri, erau implicaţi în practici oculte şi erau pedofili
  • pedofilia şi pederastia celor doi erau cunoscute public, mai ales printre fanii acestora
  • pedofilia Moira o vede ca o consecinţă firească a homosexualităţii
  • mama ei a molestat-o prima dată la 3 ani şi ultima dată la 12; în tot acest timp a livrat-o altor cunoscuţi ai ei
  • datorită mărturiei sale tatăl a fost condamnat pe viaţă pentru molestarea unui băieţel, mărturie susţinută şi de singurul ei frate în viaţă
  • Moira s-a convertit pe ascuns la creştinism
  • Moira şi Patrick, fratele ei, au început să vorbească public despre suferinţele lor de-abia din 2014
  • abuzul asupra lor nu a fost numai sexual, ci şi fizic şi psihologic şi atât de sălbatic încât ambii suferă încă de puternice simptomuri de „post-traumatic stress disorder”
  • Moira spune că a vorbit cu mulţi alţii care au fost crescuţi în femilii LGBT şi poveştile lor semănau cu a ei
  • Fiecare copil al unor părinţi homosexuali cu care am vorbit are anumte lucruri comune cu toţi ceilalţi. cei cu numai un părinte în casă au dus dorul părintelui lipsă şi şi-au dorit un tată adevărat, şi aproape toţi am fost sexualizaţi mult prea devreme.
  • astăzi Moira are 40 de ani, o familie, copii, cântă la harpă

Sursa şi mai multe:

în engleză: https://www.lifesitenews.com/news/daughter-of-famed-sci-fi-author-reveals-sexual-horrors-she-suffered-growing?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=8bd8d3e1ae-Daily%2520Headlines%2520-%2520World&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-8bd8d3e1ae-402366637

în franceză: http://reinformation.tv/greyland-pedophilie-homosexualite-lgbt-jallais-80640-2/

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.