Peste 1000 de copile, de până la 11 ani, drogate, bătute, violate, vândute, forţate să se prostitueze, ucise, în Telford, nu în Piteşti. Peste 100 de mii în toată Marea Britanie.

Am ales oraşul Piteşti pentru a vă avea un oraş cu o populaţie aproape egală. Deci, imaginaţi-vă că în Piteşti, sau în alt oraş al României cu circa 150.000 de locuitori, timp de 40 de ani, o bandă face cele afirmate în titlu. Nu am căutat date statistice, dar nu cred că numărul violurilor din întreaga Românie, în 40 de ani, se ridică la astfel de cifre. Ca să nu mai vorbim de toate celelalte abuzuri, agresiuni, crime implicate în acest caz.

L-am ales şi pentru a vă da un motiv de comparaţie favorabilă României: aşa proastă, necultivată, necizelată, neoccidentalizată cum e ea. Suntem în urma Occidentului la multe legate de tehnică şi economie, dar suntem şi la violuri, migratori, terorism, droguri, corectitudine politică, marşuri ale homosexualilor, pedofilie etc. Şi, drept să spun, prefer România asta, decât Anglia asta.

Chiar dacă ne-am aştepta să fie un scandal care să zguduie UK-ul din temelii, să ducă la anchetarea şi trimiterea în puşcărie a poliţiştilor sub a căror indiferenţă şi complicitate s-a desfăşurat acest odios proces prin care viaţa a peste 1000 de copile a fost transformată în iad, să cadă guvernul şi lumea să iasă masiv pe stradă, ei bine, staţi liniştiţi, nimic din toate acestea nu se întâmplă. Din trei motive:

Primul că este deja un lucru obişnuit, înaintea acestui caz fiind cel din Newcastle; cel din Rotherham, în care 1400 de adolescente au suferit asemănător timp de cel puţin 16 ani; sau cel din Rochdale, transpus şi într-un film; sau cel din Oxfordshire … Iar cazurile cu zeci şi sute de minore a căror viaţă începe cu arderea într-un astfel de infern sunt deja cu zecile, Steve Ashman de la Northumbria Police declarând pentru The Independent: Cred că este foarte posibil să se întâmple același lucru în fiecare oraș și municipiu din această țară. Ceea ce înseamnă zeci de mii, poate sute de mii de adolescente albe britanice, majoritatea din familii cu probleme, supuse timp de zeci de ani la aceleaşi chinuri inumane.  Datele oficiale de la Home Office indicau un procent de 15,1 infracţiuni sexuale cu copii la 10.000 de rezidenţi în septembrie 2015, adică circa 100.000 la toată populaţia, neluând în calcul multele cazuri nedeclarate.

Ceea ce uneşte toate ceste cazuri este, după cum declara Sarah Champion, parlamentarul britanic din zona Rotheham-ului, în august 2017, originea asiatică, preponderent pakistaneză şi religia islamică a agresorilor: UK are o problemă cu bărbaţii pakistanezi care violează şi exploatează fetele albe. … Abuzul copiilor este masiv în acesstă ţară. Organizaţiile de caritate pentru copii estimează că una din patru fete şi unul din 6 băieţi trece printr-o formă de abuz sexual înainte de 18 ani. Şi de aici apare al doilea motiv.

Al doilea este corectitudinea politică. Mai corect spus, politica pro-imigraţionistă şi de înlocuire a populaţiilor autohtone, răspândită în tot Occidentul. Sub această umbrelă, după cum am arătat de multe ori, în special cazurile de viol, trafic de droguri şi de carne vie, de violenţă înfăptuite de migratori musulmani nu sunt luate în seamă, nu sunt anchetate, sunt anchetate superficial şi sunt trecute sub tăcere. Iar criminalii, ştiind bine aceast lucru, ajung să spună că procesele intentate sunt „motivate rasial”.

În recentul caz, ca şi în cele mai multe celelalte, ceea ce se întâmpla era cunoscut, fuseseră depuse reclamaţii la poliţie, chiar responsabili orăşeneşti locali aveau cunoştinţă. Cum oare să distrugi an de an, zeci de ani, viaţa a 1000 sau 1400 de copile şi nimeni să nu ştie nimic. Dar inactivitatea, chiar ostilitatea faţă de victime a poliţiei (una dintre ele declara că poliţia le privea la fel ca pe violatori), provocate de indicaţiile primite de aceasta de la nivelul guvernelor, le-a descurajat pe victime, le-a lăsat pe mâna agresorilor şi a contribuit la violarea, dogarea, bătaia şi introducerea în reţeaua de prostituţie şi a următoarelor.

Cel mai bun exemplu al evitării corect politice a subiectului, la nivel central, este evidenţiat de un articol din The Spectator intitulat: Ruşinoasa tăcere a BBC-ului despre scandalul sexual din Telford. Nu mai puţin ruşinoasă este atitudinea de nepăsare a guvernului în frunte cu Theresa May, primul ministru, puternic impresionată în acest timp de o tentativă de crimă fără nicio semnificaţie pentru societatea britanică.

Un al treilea motiv este această tentativă (o înscenare se pare),”marele scandal” al încercării de asasinare a fostului spion sovietic Sergei Skirpal, rezident în UK, şi al fiicei acestuia, scandal care se încearcă a se direcţiona împotriva Rusiei, astfel încât să existe un motiv în plus de sancţiuni , desfăşurare de trupe şi de ură. Bineînţeles, conform valorilor morale-politice actuale posibila implicare (nesusţinută de niciun argument logic şi de nicio dovadă) a Rusiei în cazul amintit este mult mai importantă pentru premierul britanic, care a făcut în acest sens declaraţii belicoase privind pedepsirea Rusiei, atât în faţa parlamentului cât şi a presei.

Nu am să intru în detalii privind acest oribil ultim caz de reţea de violatori şi exploatatori sexuali. Voi da două linkuri, unul în franceză şi unul în engleză, de unde veţi putea afla detaliile care vă  interesează despre, de exemplu Lucy Lowe violată la 12 ani, mamă la 14, care a murit la 16, împreună cu mama şi sora sa, într-un incendiu al casei provocat de agresorul ei.

The burned out remains of the Lowe's family home, where Lucy, Eileen and Sarah Lowe died in a fire started by Lucy's abuser, 26-year-old Azhar Ali Mehmood

 

Despre Vicky Round, violată de drogată de la 12 ani, moartă de o supradoză suspectă la 20 de ani.

Vicky Round was just 20 when she died of a suspected overdose. She had been forced into crack cocaine and heroin addiction by her abusers

Becky Watson suffered two years of sex abuse at the hands of a grooming gang, which began when she was 11

Despre Becky Watson care a fost abuzată timp de 2 ani de la 11 ani şi  a murit într-un accident suspect de automobil.

Mubarek Ali, 34, from Telford was jailed after sexually abusing young girls in a child sex abuse ringAhdel Ali, 27 from Telford was jailed after sexually abusing young girls in a child sex abuse ring

Despre agresori, dintre care aici aveţi doi:Mubarek Ali, 34, (stânga) şi fratele său Ahdel Ali, 27.

O cronologie în mare a evenimentelor:

Anii 1980 – Fetele din Telford încep să fie vânate de bandă.

1996 – O rezidentă se duce la poliţie cu informaţii despre cum unul dintre capii bandei vinde fete minore pentru sex.

Sfârşitul anilor 1990 – lucrătorii sociali află despre problemă, dar nu fac nimic să ajute fetele. 

2000 – Lucy Lowe, mama şi sora ucise de Azhar Ali Mehmod.

2002 – este ucisă Becky Watson.

2010-2012 poliţia desfăşoară Operation Chalice, identifică 200 de posibili agresori, dar numai 9 sunt condamnaţi.

2016 Parlamentarul Lucy Allan cere o anchetă publică, dar poliţia şi consilierii locali din Telfors scriu secretarului de stat de la Home Office că nu este necesară

Martie 2018 – S-a ajuns la 1000 de victime abuzate şi nu este încă finalul.

Telford (pictured) has a population of 155,000 and is about 13 miles east of Shrewsbury

Mai multe:

http://reinformation.tv/telford-viols-mineures-azhar-ali-mehmood-mubarek-ahdel-lenoir-81731-2/

2 comentarii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.