Tatăl unei fetiţe agresate sexual de refugiaţi îi scrie Angelei Merkel: „Sunt dezamăgit, furios şi neputincios şi asta în Germania mea!”

Iată această scrisoare deschisă adresată cancelarului Merkel pe Facebook:
Dragă Doamnă Merkel
Copiii noştri mai sunt în siguranţă în Germania? În tot acest du-te-vino pe tema crizei refugiaţilor, unde mai este respectul pentru poporul nostru?

Doamnă Merkel e prea mult!
Astăzi, la ora 17, fetiţa mea de 11 ani şi micuţa ei prietenă de aceeaşi vârstă au fost hărţuite sexual în piscină din Celle de un grup de refugiaţi cu vârste între 16 şi 22 de ani.
Trei bărbaţi le-au abordat, le-au încercuit şi alţi doi bărbaţi le-au pipăit. Fetiţele plângeau.
Nimeni nu a sărit în ajutorul lor!
În final, fetiţele au reuşit să se elibereze şi s-au îndreptat către salvatori, care au contactat poliţia….
Poliţia a declarat că nu este decât vârful aisbergului, că pentru ei sunt imagini zilnice –care nu sunt aduse la cunoştinţa publicului – pentru că nu pot fi făcute publice.
Doamnă Merkel, vă puteţi imagina, în ce stare sunt ca tată? Sunt dezamăgit, sunt furios şi neputincios şi asta în Germania mea, în timp ce sunt german!

Alte informaţii despre agresiunile zilnice din piscine aici.

 

3 comentarii

  1. Nebună ordinară, babă scelerată, cretina dracului ! Nu este hârca asta buricul europei și războiul în europa de la și din cauza acestei relicve va izbucni ! De ce poliția nu poate face nimic ? Pentru că au interzis să bruscheze niște jeguri , sălbatici, analfabeți !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.