Animaţie medicală care ne arată ce se întâmplă cu fătul şi mama în timpul avortului

Un fost medic practicant al avorturilor (peste 1200), trecut de partea mişcării Pro-life, ne explică într-o serie de animaţii, sălbatica realitate a procedurii de avort. Sunt imagini, chiar dacă numai grafice, greu de suportat. Greu de suportat mai ales că mulţi dintre noi am fost implicati în astfel de evenimente înfiorătoare. Suntem, adică, nişte criminali.Seria este copmpusă din patru filme de circa 4 minute. Ele conţin informaţie medicală precisă despre avort şi dau publicului posibilitatea de a vedea violenţa extremă a unui avort.

Conform Live Action, organizaţia care le-a produs şi care are vechime în lupta împotriva avortului, toată informaţia prezentată este susţinută de jurnale medicale şi a fost revizuită de profesionişti din domeniu, inclusiv foşti medici care au practicat avortul.

Cele 4 filme care se găsesc la www.AbortionProcedures.com sunt despre cele mai comune proceduri de avort: Avortul cu pilule. Avortul prin sucţiunea fătului. Avortul cu forceps, care rupe bucăţi din copii mai mari. Injecţia chimică, care opreşte inima fătului.

Un sondaj recent al Marist College Institute for Public Opinion a găsit că 81% dintre americani sunt de acord cu unele restriţii privind avortul, inclusiv limitarea lui la primele trei luni.

Mai multe, inclusiv despre propaganda mincinoasă a industriei pro-avort pe Breitbart.com.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s