Spre deosebire de Obama, Trump refuză să recunoască drepturile speciale ale lgbt-iştilor şi ignoră manifestarea „Pride Month”

Dacă în timpul lui Obama Casa Albă era colorată în culorile curcubeului, cea din timpul lui Trump a ales să nu acorde nicio recunoaştere oficială pentru „Luna mândriei homosexuale”.

După ce în timpul campaniei, Trump a avut o atitudine prietenoasă faţă de comunitatea lgbt, după 500 de zile în Biroul oval acesta luptă pentru drepturile pe care toate fiinţele omeneşti le împărtăşesc în comun, refuzând să promoveze agenda activiştilor lgbt şi a celorlalţi progresişti.

Mai mult chiar, după o serie de măsuri care să repare excesele erei Obama privind administraţia, armata, educaţia şi discriminarea pozitivă a lgbt-iştilor în cadrul acestora, mânia mândrilor curcubei a fost stârnită de nominalizarea şi plasarea de judecători federali consideraţi, de mişcarea lgbt, ca ostili acesteia.

Iarăşi spre deosebire de epoca Obama, când membrii cabinetului şi şefii de agenţii federale participau la diverse evenimente organizate în cadrul lunii lgbt, niciunul dintre cei ai cabinetului Trump nu va fi prezent.

 

 

Mai multe: https://www.lifesitenews.com/blogs/in-contrast-with-obama-trump-white-house-refuses-to-recognize-lgbt-pride-mo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.